• (044 / 049 111 666)
  • ... Sa hap e mbyll sytë!

Rreth nesh

Taxi Dallas u themelua në vitin 2001, njëkohësisht njëra ndër kompanitë e para në Prishtinë e cila merret me veprimtarinë e taksive. Taxi Dallas operon me 35 vetura të tipit Skoda Octavia të serisë së fundit, të pajisura me teknologjinë më të avancuar të sistemit GPS.


Filozofia dhe çelësi i suksesit i kompanisë Taxi Dallas bazohet në një staf miqësorë, efikas dhe me përvojë, të cilët janë të angazhuar për të ofruar shërbime cilësore dhe gjejnë gjithmonë zgjidhjen dhe rrugën më të shpejtë për të arritur tek ju.


Stafi i kompanisë Taxi Dallas është i trajnuar dhe ofron shërbime kualitative të cilat mbështeten në teknologjinë e fundit e që janë në shërbimin tuaj 24/7 për të ju dërguar shpejtë, komfort dhe sigurt në destinacionet tuaja si në Kosovë po ashtu edhe jashtë saj.

Kontakti

Rolling Rabbits - Web Development Company